CONCURS PER AL LOGOTIP D’EL REBOST

El nou Centre de Distribució Social d’Aliments de Terrassa, “El Rebost” necessita un logotip. Aquest centre té per objectiu distribuir aliments entre les persones més necessitades de la nostra ciutat, i en el mateix hi participen 5 entitats socials de la nostra ciutat: ACAU, Càritas, Creu Roja, Fundació Busquets i Gent Solidària.

Al següent pdf teniu les bases del concurs i ens podeu fer arribar la vostra proposta mitjançant a l’adreça que trobareu a la nostra pàgina de contacte. Teniu de temps fins el 15 de novembre de 2010 (ampliat el plaç).

En aquest concurs solidari no hi ha premi material. El guanyador o la guanyadora tindrà la satisfacció de veure el seu logotip representant el Centre i de contribuïr al coneixement i la difusió d’un projecte solidari. A l’entrada d’El Rebost s’hi penjarà un quadre amb el logotip i el nom de l’autor/a.