DONACIÓ FUNDACIO DE LA MINA DE TERRASSA

El passat 20 d’abril la Fundació Mina de Terrassa va fer entrega de la vuitèna donació semestral per un total de 2.600 Kilos d’aliments de llarga durada a repartir entre les entitats que composen El Rebost. Concretament a Gent Solidària ens corresponen uns 338 Kgs. entre sucre, oli, tonyina i llegums que ens aniran molt bé per a la distribució d’aliments del proper mes, doncs últimament constatem que els nostres estocs estant minvant davant el creixent nombre de famílies que reben els nostres ajuts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s