Participació a la TV de Terrassa

Al programa La Talaia de TV Terrassa del passat divendres 22 de març a la nit es va celebrar un col.loqui entre diverses entitats involucrades en l’atenció i l’acompanyament de la gent gran de la nostra ciutat al quan va participar en Joan Marimón, Voluntari d’acompanyament de Gent Solidària, juntament amb Josefina Soler, Regidora de Promoció de la Gent Gran de l’Ajuntament de Terrassa i dues responsables de voluntariat de Creu Roja i Avismon.

Durant la tertúlia sobre aquest tema tan sensible, es van comentar les necessitats que té el col.lectiu de gent gran, el que fa cada entitat en aquest sentit, els problemes d’atenció detectats i la bona feina que fan els voluntaris de les entitats per alleugerir la solitud d’aquestes persones.

20130322_230219

20130322_230232

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s