L’Associació Torneig Hockey Solidari lliura els 32 mil euros a entitats

L’Associació Torneig Hockey Solidari va lliurar els últims fruits del sisè Torneig Hockey Solidari. El passat juliol, van entregar 6.000 Eur. per a cada una de les quatre entitats, i ara han entregat 2.000 Eur. més a cada associació destinatària.

Els portaveus de les quatre organitzacions terrassenques, la Creu Roja, Gent Solidària, l’Esplai La Fàbrica de Can Tusell i l’associació T’Akollim T’Eskoltem, van explicar com estan desenvolupant els projectes gràcies a l’ajuda rebuda del sisè torneig tot agraint la implicació i esforç de l’Associació Torneig Solidari.

Entrega conjunta 6THS.  Oct. 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s