FUNDACIÓ SANT GALDERIC

Aquest 2017 també comptem amb l’ajut de la Fundació Privada Terrasseca Sant Galderic per al nostre projecte. El  14 d’octubre a les 8 de la tarda s’ha cebrarat la commemoració de la Festivitat del patró Sant Galderic, on s’ha lliurarà l’ajut per part de la Fundació.
 S’obsequià tots els assistents amb els Goigs de Sant Galderic, un pom d’espigues de blat i una coca beneïda als assistents. El Tinent d’Alcalde de Territori i Sostenibilitat, Sr. Marc Armengol va cloure l’acte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s