Actuació

AJUDES ALIMENTÀRIES A PERSONES, FAMÍLIES, JOVES I GENT GRAN EN SITUACIÓ GREU DE POBRESA I EN RISC D’EXCLUSIÓ SOCIAL

Ajudem a persones soles, famílies nombroses, famílies monoparentals, mares soles amb molta càrrega familiar, parelles joves amb nadó i sense feina, matrimonis grans amb fills i néts al seu càrrec, tots ells en situació de pobresa. Fem especial atenció als infants d’aquestes famílies per evitar el risc de desnutrició. Aquestes famílies ens ha estat derivades des dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Terrassa o d’altres entitats socials. Els nostres ajuts consisteixen en::

1- Lliurament mensual de la cistella bàsica d’aliments segons el nombre de persones de la unitat familiar, complementada amb aliment fresc, carn o peix, ous, verdura i fruita. Pels nadons de la família entreguem llet de continuació i cereals i pels infants més grans llet altres complements.

2- Aportacions econòmiques puntuals per atendre necessitats urgents pel pagament de lloguer, llum, aigua, material escolar, ulleres, etc. Aquests ajuts han de ser totalment justificats pels beneficiaris.

3- Campanya de Reis : recollida, compra i entrega de joguines noves als nens menors de les famílies que atenem.

4- Berenars dos dies per setmana al Grup de Colònies de Ca n’Anglada per a la mainada que hi fa el reforç escolar. Es compra i prepara el berenar a uns 50 nens i nenes. S’ofereix un entrepà, una peça de fruita i un got de llet amb cacau soluble.

 

Gent_Solidaria_2014b

 

 

 

DOCUMENTS

Memoria Activitats 2015

Memoria Activitats 2017